Bülent hocam, Acizane sualim sitemizde ilk yardım isteğim olması bir yana öncelikle lütfen..! iltifat olarak kabul buyurmayın ama bilgi de insanımıza verdiğiniz hizmet, özveri ve bu ulvi hizmetteki sabrınızdan dolayı ayrıca teşekkürlerimi sunarım. Dünyanın en zor işi insanlara hizmet vermektir. (helekine karşılıksız) Bunu yaşayan biri olarak söylemek istedim. Herşeye rağmen teşbihte hata olmasın bilgisizlik tahta kurusu gibi ihtiyacı olanı yer bitirir. Günlerdir bu konunun, ihtiyacım olan bu sorunun cevabını aradım ve cevap verecek bir ustamızı bekledim. Ben, sorunuma cevap vermeniz bir yana ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Bilgi kulvarınızda yol aldığınız, hizmet ve yardımlarınızı esirgemeden çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik eder, herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim. Saygılarımla...
Ayrıca hocam, özür diliyerek uygulama istediğim gibi olmuş, Acaba..! bilgilerin aktarılan listede sıra numarası ile butona her tıkladığımızda aynı bilgileri tekrar gelmemesi için ne yapmamız gerektiği hususunda da örnek uygulamada açıklayabilirseniz memnun olurum. Hali hazır durumda bilgiler Liste sayfasına aktarıldığında tekrar butona bastığında aynı veriler varsa tekrar eklemese ve sıra numarasını 1 den başlatmak mümkün müdür? tekrar saygılarımla...