Merhabalar,
O kadar sorulacak soru var ki, acaba her soruya yeni konu açmaktan ziyade, merak edilen ve bilinmeyen genel bir-kaç konu hakkında bilgi verebilir misiniz?
1. Çalışma sayfasında vba sayfasından xlSheetHidden seçildiğinde köprü ve butonla gizlenen sayfaya gitme işlemi olmuyor mu? Ki ben, yaptığım uygulamada yapamadım. Eğer olmuyorsa, bunun çözümünde kodlamamı yoksa başka bir işleme ihtiyaç var mı?
2. Çalışma sayfasında bazı makrolar bazen işlem yapıyor, bazen yapmıyor. İşlem yapmadığı zaman çalışma kitabını açıp-kapattığımda sorun çözülüyor. Neden? bu sorun oluşur. bunun çözümü var mı?
3. Hocam, sadece xxx çalışma kitabında menü+araç çubukları (kaydırma çubukları hariç) kaldırmak için ne yapabiliriz? Kullandığım kodlamada sadece istediğim excell çalışma kitabı değil, tüm excell çalışma kitaplarında kodlar uygulandı. Ben, bunun sadece bir çalışma kitabında, uygulamamda işlem görmesini istiyorum. Bu konuda nasıl bir kodlama uygulayabiliriz?
4. Üstadım, excel uygulamanın açılışında kullanıcı giriş formuyla şifreli giriş mevcut. Fakat; uygulamaya tıkladığınızda 1 sn altında çalışma kitabının sayfası biran gözüküp hemen şifreli giriş formu gelmekte. Ben, direkt olarak giriş formunun gelmesini, excel sayfasının hiç gözükmemesini istiyorum. Bir yerde hata mı mevcut? veya bu sorunu nasıl çözebiliriz?
Arkadaşlar, soruları maddeler halinde yazdım, umarım sizi meşgul etmez. Bu konularda çözüm yollarını sunarsanız memnun olurum. Saygılarımla...